EGO Power+ LM2135 VEJAPJOVĖ | Neįtikėtina galia ir preciziškas pjovimas

Švara ir galia – viename

Tvarumas ir žalioji energija – žodžiai, taikliai apibūdinantys EGO Power+ sodo techniką. Tai ne tik aplinkai draugiškesnė, bet ir pažangesnė technika, pasižyminti ypač dideliu galingumu. EGO Power+ sodo technika nekelia didelio triukšmo, neskleidžia kenksmingų medžiagų ir nereikalauja daug priežiūros. Galima sakyti, jog šio gamintojo sodo įranga – ateitis.


Šiame įraše aptarsime vieną didžiausių EGO Power+ vejapjovių – LM2135. Vartotojai, turintys šią vejapjovę, teigia, jog ja ypač lengva naudotis ir ši kardinaliai pakeičia požiūrį į vejos priežiūrą – išsiaiškinkime, kodėl.

Vejapjovės LM2135 panaudojimas

Nors EGO Power+ LM2135 vejapjovę gali įsigyti kiekvienas, tačiau ji skirta tiems, kas turi vidutinį / didelį (iki 10-ties arų) sklypą pjaunamos žolės. Taip pat šią vejapjovę neretai naudoja įmonės, prižiūrinčios žaliuosius plotus, kadangi tai didelis, greitai ir švariai pjaunantis įrenginys.

Atkreipiamas dėmesys į tai, jog šios vejapjovės pjovimo plotis yra net 52 cm, todėl privalu įsivertinti, ar Jūsų turimame plote yra pakankamai vietos pravažiavimams tarp augalų, pastatų ar kitų objektų. Kitu atveju vejapjovė netinkamai arba visai nenupjaus reikiamo žolės ploto. Pažymima, jog norint praplėsti vejapjovės galimybes, galima įsigyti EGO mulčiavimo rinkinį ABP2100D-E.

Inovatyvumas ir išskirtinumas

EGO Power+ LM2135 yra ypatinga tuo, nes turi dvigubus peilius, kurie sukuria geresnį oro srautą. Tokiu būdu žolė yra švariau nupjaunama bei šitaip maksimaliai užpildomas žolės surinkimo krepšys.


Taip pat paminėtina, jog šią vejapjovę lengva valdyti, kadangi jos greitis – kintantis. LM2135 yra savaeigė, su reguliuojamu greičiu, todėl kiekvienas naudotojas gali pasirinkti sau tinkamą pjovimo greitį.

Vejapjovės akumuliatorius

Ne paslaptis, jog įsigijus vieną EGO Power+ akumuliatorių, jį galima naudoti ir kituose įrenginiuose: pjūkluose, trimeriuose, sodo traktoriuose ir pan. LM2135 vejapjovei skirtas 56 V akumuliatorius – kuo didesnis voltažas, tuo našesnė ir galingesnė vejapjovė. Šiems akumuliatoriams taikoma net 3-jų metų garantija fiziniams asmenims.

Priežiūra

Daugeliui žmonių iššūkių sukelia privalomoji vejapjovių priežiūra, kuri, šiuo atveju, yra itin paprasta. Norint, jog vejapjovė veiktų tinkamai, reikia reguliariai valyti pjovimo deką, kadangi prikibusi žolė ir purvas vidinėje dangčio dalyje gali turėti įtakos pjovimui, ir keisti / galąsti peilius. 

Daugiau informacijos, kaip tinkamai prižiūrėti vejapjoves, rasite paspaudę čia.


UAB „Gitana“ – EGO Power+ platintoja, prekiaujanti ne tik vejapjovėmis, bet ir kita sodo įranga.

Norėdami įsigyti inovatyvią sodo techniką ar reikiamas dalis, kviečiame kreiptis į profesionalius UAB „Gitana“ specialistus, kurie suteiks konsultaciją ir atsakys į visus iškilusius klausimus.

Susijusios prekės

Kiti straipsniai