Akumuliatorinis nulinio apsisukimo traktorius Ego Power+ Z6

Naujiena akumuliatorinis nulinio apsisukimo traktorius EGO Power+ Z6 jau pas mus! 

EGO Power+, kaip sodo technikos gamintojas, savo veiklą pradėjo 2012 m., Amerikoje. Jau nuo tada gamintojo vizija buvo aiški – tapti lydere akumuliatorinės sodo technikos srityje ir kurti inovacijas, kurios ženkliai palengvintų žmonių darbą bei neterštų gamtos. 2014 m. pavasarį, ir toliau stebindamas naujienomis, EGO Power+ žengė ir į Europos rinką.

Prieš pat didžiąsias 2020 m. žiemos šventes EGO Power+ Europoje pristatė dviejų pakopų, dviem akumuliatoriais varomą sniego pūstuvą, o dar metams nesibaigus – viršijo visus lūkesčius ir pasaulį nustebino akumuliatoriniu nulinio apsisukimo traktoriumi, kuris dabar pasirodė ir UAB „Gitana“ fizinėse bei el. parduotuvėje.

Akumuliatorinis nulinio apsisukimo traktorius EGO Power+ Z6 komplektuojamas su įkrovikliu CHV1600E, mulčiavimo kaiščiu bei 10,0 Ah ir 5,0 Ah akumuliatoriais. Jei naudotojas nori pjauti ilgiau ar nupjauti didesnį plotą, tam yra dar keturios papildomos vietos akumuliatoriams įstatyti. Vienu metu traktorius gali dirbti su 2, 4 arba 6 akumuliatoriais. Su pilnai įkrautais šešiais 10,0 Ah akumuliatoriais, Z6 pasiekia kuru varomam traktoriui prilygstančią galią ir gali nupjauti net iki 84 arų!

Komplektacijoje esančius akumuliatorius greitasis įkroviklis CHV1600 pilnai įkraus per 2 valandas. Naudotojui nereikės kiekvieno akumuliatoriaus išimti ir statyti į įkroviklį  pastarasis kištuku bus jungiamas tiesiai į traktorių ir vienu metu įkraus visus esančius akumuliatorius.

Akumuliatorinis nulinio apsisukimo traktorius EGO Power+ Z6 sumontuoti galingi ir našūs elektros varikliai be anglinių šepetėlių. Jų galia prilygsta net 22 arklio galioms, lyginant su benzininiais, analogiškais traktoriais.

Traktoriaus pjovimo plotis  42 coliai, tai atitinka beveik 107 cm. Šiam pjovimo pločiui nupjauti naudojama dviejų peilių sistema, kurioje kiekvieną peilį suka atskiras elektros variklis.

Pjovimo aukštis reguliuojamas viena rankena, kurią lengva pasiekti net ir važiuojant traktoriumi. Pjovimo aukštis turi net 10 padėčių: nuo 25 iki 100 mm.

Ypatingu komfortu pasižyminti reguliuojama hidraulinės pakabos sėdynė užtikrins patogų važiavimą, nepriklausomai nuo vietovės ar sklypo nelygumų.

Įmontuotame LCD ekrane galima matyti visą svarbiausią informaciją: akumuliatoriaus įkrovos lygį, važiavimo greitį ir važiavimo režimą. Taip pat naudotojas gali valdyti ir nustatyti pjovimo ašmenų sukimosi greitį, sūkiai galimi nuo 2400 iki 3200 aps./min.

Akumuliatorinis nulinio apsisukimo traktorius EGO Power+ Z6 turi tris pagrindinius greičio režimus:

  • Standart  įprastas pjovimo ir važiavimo greitis
  • Control – švelnus pajudėjimas iš vietos ir lėtas važiavimas nepažeidžiant vejos, naudojamas esant dideliam manevringumo poreikiui
  • Sport – kai reikia daugiau važiavimo greičio ir mažiau manevringumo, naudojamas lygesniuose sklypuose

Taip pat yra ir papildomas važiavimo režimas – Travel. Pasirinkus šį režimą, negalima pjauti žolės, bet galima išvystyti maksimalų važiavimo greitį – beveik 13 km/h. Režimas naudojamas norint greičiau pasiekti pjaunamą plotą ar greičiau grįžti prie įkrovimo stoteles.

Akumuliatorinis nulinio apsisukimo traktorius EGO Power+ Z6 įmontuotos net 32 ypač galingos LED lemputės, kurios šviesdamos sukuria net 360 laipsnių matomumą tamsiu paros metu.

Susijusios prekės

Kiti straipsniai