HiKOKI

Hitachi – viena didžiausių Japonijos bendrovių, veiklą pradėjusi 1948 m. Hitachi Koki Co., Ltd. specializuojasi elektrinių įrankių, benzininės įrangos ir generatorių gamyboje. Investuodama į naujausias technologijas ir stengdamasi tausoti išteklius, bendrovė siekia prisidėti prie visuomenės gerinimo, kurdama modernias originalias technologijas ir gaminius.

2018 m. Hitachi pakeitė pavadinimą į HiKOKI.

Kokybė ir patikimumas. HiKOKI elektriniai įrankiai gaminami laikantis ISO 9001 kokybės standartų. Ypatingą dėmesį skiriant kokybei, vykdoma daugiapakopė gamybos kokybės kontrolė. Įrankiai surenkami 14-oje nuosavų gamyklų visame pasaulyje.

Ergonomiškas dizainas. Kurdama įrankius, HiKOKI daug dėmesio skiria ergonomiškumui ir teisingam apkrovos paskirstymui. HiKOKI elektriniuose įrankiuose įrengtos triukšmo ir vibracijos slopinimo sistemos.

Sauga. Visos stacionarių ir rankinių elektrinių įrankių grupės turi tarptautinį ISO 14001 sertifikatą, patvirtinantį, kad gamintojas laikosi aplinkos apsaugos reikalavimų.

HiKOKI asortimentą sudaro akumuliatoriniai ir elektriniai atsuktuvai, perforatoriai, smūginiai gręžtuvai, pjūklai, frezos, obliavimo staklės, kampiniai šlifuokliai ir benzininiai įrankiai: grandininiai pjūklai, vejapjovės, generatoriai.