Nauja UAB „Gitana“ parduotuvė Vilniuje!

Atnaujinta: 2022-04-06. Naujos parduotuvės atidarymas.

Atidarymo šventė nukeliama į balandžio 19 - 22 d. Lentelėje nurodytos teisingos renginių datos.

Atnaujinta: 2022-04-05. Naujos parduotuvės atidarymas.

Balandžio 11 - 15 dienomis kviečiame apsilankyti naujos parduotuvės atidarymo šventėje! Visą savaitę parduotuvėje, kurią galite rasti adresu Mykolo Lietuvio g. 6 vyks renginiai ir prizų dalybos. Kviečiame nepraleisti renginio naujienų bei dalyvauti loterijoje ir pretenduoti į vertingas mūsų gamintojų paruoštas dovanas! Registruotis loterijoje galite atvykę į atidarymo šventę.

Atidarymo proga parduotuvėje vyks atrinktų gamintojų produktų demonstracijos bei mūsų specialistų komanda atsakys į Jums rūpimus klausimus bei parinks įrankį pagal darbų pobūdį. 
Balandžio 19 d.Milwaukee, EltenHelly Hansen workwear
Balandžio 20 d.EGO Power+EltenHelly Hansen workwear
Balandžio 21 d.Makita
Balandžio 22 d.! Loterijos prizų dalybos !
Negalite apsilankyti atidaryme?  Išskirtinės gamintojų nuolaidos bei prizai Jūsų lauks el. parduotuvėje!

Naujos parduotuvės atidarymas planuojamas 2022 m. balandžio 19 d.

   Facebook renginį rasite čia

Jau 30 metų sėkmingai visuose didžiausiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje, Alytuje, Marijampolėje ir Tauragėje, veikianti UAB „Gitana“ sparčiai auga ir džiaugiasi galėdama pranešti, kad Vilniuje atidaro antrąją parduotuvę!

Nekilnojamo turto plėtros bendrovė „Bolds Property Partners“ pradėjo naujo verslo parko statybas, kurio plotas užims 4300 kv. m. Šis projektas buvo parengtas remiantis „stock office“ principu. Tai daugiafunkcinės paskirties patalpos, skirtos biurams, sandėliavimui bei prekybai, bet daugiau dėmesio skiriant prekybinei paskirčiai. Naujo verslo parko patalpose įsikurs ir antroji UAB „Gitana“ įrankių parduotuvė Vilniuje.

Parduotuvę bus galima rasti adresu Mykolo Lietuvio g. 6, šalia išvažiavimo į A2 automagistralę, vakarinio aplinkkelio ir Ukmergės g. sankirtoje. Parduotuvės vieta bus nesunkiai randama ir pasiekiama visiems, išvykstantiems iš miesto bei norintiems aplenkti centrinę Vilniaus miesto dalį. 

Atnaujinta: 2022-03-10. Nauja parduotuvės iškaba.

Atnaujinta: 2022-03-08. Pasikeitimai viduje.

Statybų procesas 2022 m. sausio mėnesį.

Kiti straipsniai