Rems

REMS įrankių pasiūlymų katalogas 2023

REMS įrankių pasiūlymų katalogas 2023

REMS  vokiečių kompanija, kuri savo veiklą pradėjo nuo 1909 m. ir įsitvirtino kaip vienas populiariausių įrankių ir technikos gamintojų. Viskas prasidėjo nuo rankinių įrankių gamybos, vėliau ėmė gaminti ir įvairiausius prietaisus bei elektrinius įrankius, kurie skirti darbui su vamzdžiais, santechnikos ir šildymo sistemų montavimui.

REMS produktai vertinami dėl novatoriškų technologijų ir aukšto lygio kokybės standartų, taip jie išlieka techninės pažangos viršūnėje. Kompanijoje dirba kvalifikuoti darbuotojai sukaupę daug žinių bei patirties, kurie nuolatos atranda novatoriškus ir protingus sprendimus, taip palengvindami profesionalams kasdienius darbus. Kuriant naujus produktus sutelkiamas dėmesys į atitinkamus reikalavimus bei patikrintą praktinę patirtį. Tokiu būdu sukuriami geriausi įrankiai net reikliausiems sprendimams statybų sektoriuje

Kokybė. Gamyboje naudojamas metalas yra paruošiamas nuosavame grūdinimo centre, viską nuolatos fiksuoja galinga ir moderni kompiuterinė technika. REMS gaminių aukštą kokybę lemia specialus grūdimo procesas, kietumo ir tikslumo ideali kombinacija.

Saugumas. Produktai atitinka visus keliamus Europos standartų reikalavimus dėl darbų saugos ir apsaugos nuo nelaimių. Gamyboje naudojamos naujausios projektavimo ir konstravimo technologijos. Įrankių tvirta konstrukcija bei paprastas valdymas garantuoja saugų bei ilgą naudojimą.