Helly Hansen workwear

HH WorkWear logo

Helly Hansen Workwear istorija prasidėjo 1877 metais, kuomet Norvegijos kapitonas Helly Juell Hansen po daugybės jūroje praleistų metų sugalvojo impregnuoti drabužius sėmenų aliejumi. Taip atsirado pirmieji vandeniui atsparūs drabužiai. Galima teigti, jog šiuo metu Helly Hansen Workwear yra numeris vienas profesionalų pasirinkimas visame pasaulyje.

Helly Hansen Workwear misija – gaminti profesionalią ir kokybišką darbo aprangą, skirtą dėvėti pavojingomis darbo sąlygomis, kur kokybė ir funkcionalumas turi tiesioginės įtakos vilkinčiojo sveikatai. Vilkėdami šio gamintojo darbo rūbus sumažinsite riziką susižeisti iki minimalaus pavojaus, o kokybiškos ir ilgaamžės medžiagos, iš kurių pagaminti produktai, padės ekstremaliausiose situacijose ir tarnaus ilgą laiką bet kokiomis oro sąlygomis, bet kuriuo metų laiku.

UAB „Gitana“ yra oficialus Helly Hansen Workwear darbo drabužių ir avalynės atstovas Lietuvoje. Visi Helly Hansen darbo drabužiai yra pagaminti ir išbandyti laikantis standartų, atitinkančių Europos direktyvas: 89/686/EEB – individualiosios saugos priemonės ir 89/656/EEG – galutiniai vartotojai dirbantys sveikatai ir gyvybei pavojingoje aplinkoje, todėl yra patvirtinti laikantis CE ženklinimo nuostatų.

2023 metų HH WorkWear katalogas

HELLY HANSEN WorkWear darbo rūbų dydžių lentelė

Jei šiuo metu nėra prekės likučio ar dydžio, norimą prekę užsakysime ir pateiksime per 3 savaites.