Bessey

BESSEY  vokiečių kompanija, viena didžiausių pasaulyje užspaudimo įrankių ir skardos kirpimo žirklių gamintoja, atstovaujanti daugiau nei 100 pasaulio šalių ir turinti daugiau nei 125 metų istoriją. BESSEY produktai pasižymi išskirtine kokybe – tikslumu, patogumu ir ilgaamžiškumu. Tai kampanija, viena pirmųjų gavusi ISO 9001 sertifikatą. 

Tradicijos. Nuo 1930 m. kompanija pradėjo gaminti spaustuvus, o nuo 1936 m., pagal patentuotą konstrukciją, iki šiol gaminami originalūs BESSEY spaustuvai iš kaliojo ketaus. Nuo 1979 m., įsigijusi gilias tradicijas turinčią skardos žirklių gamyklą, kompanija įkūrė pjovimo įrankių padalinį ir toliau sėkmingai vysto skardos žirklių, žinomų Erdi prekės ženklu, gamybos ir prekybos veiklą. Šiandien BESSEY yra tarp didžiausių užspaudimo ir pjovimo įrankių gamintojų pasaulyje.

Patirtis. BESSEY įrankiai pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų. Pavyzdžiui, spaustuvų profiliai ir sraigtai gaminami iš nuosavos gamybos plieno, o būtent plieno profilių gamybos dirbtuvės buvo įkurtos 1889 m. 

Inovacijos. BESSEY kuria naujus ir tobulina esamus įrankius, lengvinančius darbą. Intensyvi plėtra paskatino ne tik pagaminti tvirtus, kokybiškus ir ilgaamžius įrankius, bet ir užtikrinti saugumą darbo vietoje. Todėl kokybiškumas, inovatyvumas ir saugumas buvo vieni iš svarbiausių prioritetų gamyboje. 

UAB „Gitana“ gali pasiūlyti platų BESSEY įrankių asortimentą: spaustuvus, skardos žirkles, skardos lankstymo reples ir daugelį kitų įrankių.