Auto-Mow

Auto-Mow – tarptautinis gamintojas ir platintojas, įkūręs pagrindinę būstinę Danijoje ir savo veiklą pradėjęs 2019 m. Jis gamina ir parduoda novatoriškus sprendimus vejos robotų pramonei, veikia visoje Europoje ir kitose pasaulio dalyse.

Auto-Mow asortimentas ypač platus, grįstas kokybe, patikimumu ir nepriekaištingu aptarnavimu. Pačią kompaniją sudaro kompetentingi, smalsūs ir novatoriški darbuotojai, klestintys besikeičiančioje pramonėje, kurioje technologijos nenustoja tobulėti. Pagrindinė Auto-Mow gaminių linija – vejos robotų kontūro kabeliai.

Vizija: tapti profesionalų pageidaujamu tiekėjų tarptautinėje vejos robotų rinkoje.

Misija: bendradarbiaujant su klientais, gaminti ir kurti aukštos kokybės ir funkcionalumo gaminius, kurie būtų ekonomiški ir labai novatoriški. Siūlydamas platų gaminių pasirinkimą, gerą kokybę ir aptarnavimą, gamintojas tikisi, kad savo tikslus pasieks ir užsiaugins didelį laimingų klientų ratą.

Vertybės: gamintojas tiki besąlygišku nuoširdumu, sunkiu darbu ir bendradarbiavimu. Norima visada įtraukti klientų atsiliepimus į kiekvieną planuojamą patobulinimą – tokiu būdu siekiama pagerinti įmonės veiklą ir gaminius.