Skelbiame darbuotojų saugos dienas!

Balandžio 28-toji – Pasaulinė darbuotojų saugos ir sveikatos diena, kuria skatinama kurti saugias bei tinkamas darbo sąlygas darbuotojams 

Net ir šiomis dienomis statistiniai duomenys rodo, kad daugelis darbuotojų ir darbdavių vis dar nežino, su kokia rizika galima susidurti darbo aplinkoje bei kaip ją valdyti. O tam, jog būtų išvengta nelaimingų nutikimų, visuomet rekomenduojama atsakingai ir tinkamai pasiruošti – įsigyti darbo saugos priemonių, apsauginius rūbus, pirštines ir avalynę, kurie atitiktų ES apsaugos standartus.  

Minėdami šią progą, skelbiame net iki -15 % nuolaidą daugeliui darbo saugos priemonių. Akcija galios nuo balandžio 28 iki gegužės 1 dienos. 

Kviečiame sutelkti dėmesį į savo darbo vietas, sumažinti pavojų ir įsitikinti, jog esate tinkamai apsirūpinę saugos priemonėmis. Nerizikuokite savo ir kitų darbuotojų sveikata, atsakingai pasiruoškite galimoms rizikoms. 


Darbuotojų saugos prekes rasite čia


Kaip pasinaudoti pasiūlymu?

Darbuotojų saugos dienų pasiūlymo prekės pažymėtos „Super kaina tik internetu“ logotipu. Pirkimo kaina nurodyta jau su nuolaida, tereikia išsirinkti norimą prekę** iš prekių katalogo, įsidėti ją į krepšelį ir pereiti prie apmokėjimo.

*Nuolaida taikoma šių gamintojų prekėms: Bekina, Blue Bird, Caramba, ELTEN, ESAB, Helly Hansen workwearHiKOKI Accessories, Honeywell, Makita Accessories, Mechanix Wear, Milwaukee Accessories, Peddinghaus, Rennsteig.

**Nuolaida taikoma tik sandėlyje esančioms, neakcinėms prekėms.

Prekių pristatymas

Elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes galite saugiai gauti DPD kurjeriu į namus ar darbą, pasiimti Omniva paštomate ar nemokamai atsiimti artimiausioje UAB „Gitana“ parduotuvėje. Prekes pristatysime per 1-3 darbo dienas.

Likite saugūs! 

Kiti straipsniai