Riboto leidimo FLEX kampinis šlifuoklis LBE 125 18,0-EC + dovana!

Akumuliatorinis kampinis šlifuoklis FLEX LBE 125 18,0-E Limited Edition

Pasitelkdami transformacijos galią, FLEX gamintojai sukūrė šį tą įspūdingo – gaminį, kurio nei vieno akys dar neišvydo, o rankos nelytėjo. Džiaugsmingai pranešame, jog 100-ojo jubiliejaus proga išleistas specialus, itin galingas, vienetinis FLEX akumuliatorinis kampinis šlifuoklis jau UAB „Gitana“ parduotuvėse!

FLEX 100-mečio proga, Maiklas Vinteris (Michael Winter) iš „Heartbeat Racing“ pateikė savo RED BEAST automobilio variklio bloką, kuriame slypi net 4000 arklio galių, o iš šio variklio buvo pagamintas riboto leidimo FLEX LBE 125 įrankio korpusas. Tokių įrankių buvo pagaminta tik 1456 vienetų.

Kampinis šlifuoklis pasižymi didele galia bei neįtikėtinu darbo efektyvumu pasitelkiant elektroninę valdymo sistemą. Nepaisant įstabaus variklio galingumo, tai itin patogus ir didelės išmonės nereikalaujantis įrankis, pasiekiantis be galo gerus rezultatus.

Nepraleiskite progos ir įsigykite riboto leidimo FLEX akumuliatorinį kampinį šlifuoklį, nes tai įrankis, kuriame slypi daug daugiau, nei galima manyti.


Akumuliatorinis kampinis šlifuoklis FLEX LBE 125 18,0-EC/5,0 Set Limited Edition


Dovana - Kampinio šlifuoklio žaislas FLEX Nano Blocks

Įsigiję FLEX kampinį šlifuoklį, kartu gausite dovaną – kampinio šlifuoklio žaislą, surenkamą iš kaladėlių.

* Dovanų kiekis ribotas


Susijusios prekės