Ego Power+ sodo traktorių pasiūlymas

EGO POWER+ PASIŪLYMAS! 

Pirkdami vieną iš dviejų EGO Power+ sodo traktorių (TR4201E arba TR3801E-B) ir du 10,0 Ah akumuliatorius BA5600T, gausite dar du akumuliatorius tik už 1 €! 

Tai puiki proga sutaupyti ir įsigyti galingą bei aplinkai nekenksmingą sodo traktorių su papildomais akumuliatoriais. 

 

 Atsakome į dažniausiai užduodamus klausimus apie EGO POWER+ SODO TRAKTORIUKUS: 

 Kiek laiko veikia pilnai pakrautas sodo traktoriukas? 

Pagal laiką tiksliai atsakyti neįmanoma, nes tai priklauso nuo daugelio faktorių: žolės aukščio, vešlumo, rūšies, sklypo reljefo, sudėtingumo, vartotojo įgūdžių, nustatytų parametrų ir pan. Gamintojas nurodo, kad su didžiausios talpos 6 x 12,0 Ah akumuliatoriais galima nupjauti iki 1,2 hektaro. Realiame kontekste galima tikėtis nupjauti iki 1 hektaro, jeigu žolė yra reguliariai pjaunama, sklypas nėra sudėtingas ir vartotojas turi patirties. 

Kiek laiko reikia įkrauti akumuliatorius? 

Įkrovimo laikas priklauso nuo įdėtų akumuliatorių kiekio. Su 6 x 12,0 Ah akumuliatoriais (didžiausia galima talpa šiuo metu), įkrovimas užtrunka apie 4 valandas. Atskirai ištraukti akumuliatorius ir juos krauti  nereikia. Traktorių, kartu su akumuliatoriais, galima krauti tiesiai per elektros lizdą. 

Kokio aukščio ir tankumo žolę jis įveikia? 

Dėl didelio sukimo momento ir galimybės elektroniniu būdu reguliuoti važiavimo bei peilių sukimosi greitį, EGO traktoriai gali įveikti bet kokio ilgio ir tankumo žolę. Visgi, esant aukštai ar tankiai žolei, akumuliatoriaus veikimo laikas trumpėja, o nupjauti deklaruojamo ploto nebepavyks. Svarbu pabrėžti, jog šie traktoriai skirti prižiūrimiems sklypams, kuriuose žolė pjaunama reguliariai. 

Kaip reaguoja į sklypo nelygumus ir kurmiarausius? 

EGO akumuliatoriniai traktoriai turi prisitaikančias prie reljefo pjovimo dekas su kopijavimo ratukais, taip užtikrinamas itin sklandus darbas. Kurmiarausius dekos korpusu nustumia ir išlygina žemę pjovimo metu. Esant didesnei apkrovai (pvz., nuo kurmiarausių ar kitų kliūčių), suveikia elektroninė apsaugos sistema, kuri išjungia perkrauto peilio elektros variklį. 

Per kiek laiko atsiperka lyginant su benzininiu traktoriumi? 

Atsiperkamumas priklauso nuo sklypo dydžio. Pavyzdžiui, hektaro dydžio sklypui nupjauti EGO traktoriui sunaudosite apie 8kW elektros energijos, kurios kaina siekia apie 2€. Tuo tarpu benzininis traktorius tam pačiam darbui sunaudotų 8-10 litrų benzino, kainuojančio apie 15€. Be to, EGO traktoriams nereikia techninės priežiūros, tepalų, filtrų, žvakių, diržų ir kitų eksploatacinių medžiagų, o gedimai, būdingi vidaus degimo varikliams, jiems negresia. 

Kokios traktoriuko laikymo sąlygos?  

Traktorių geriausia laikyti sausoje vietoje, sandėliuke, garaže ar pan. Tiesioginiai saulės spinduliai gali išblukinti spalvas. Temperatūra traktoriui nėra esminis faktorius. Papildomai apsaugai nuo dulkių ir kitų teršalų galima įsigyti uždangalą čiaTraktoriaus uždangalas.

Akumuliatorius reikia laikyti šiltoje patalpoje, nuo 5 iki 40 laipsnių Celsijaus temperatūroje. 

Koks traktoriaus pjovimo plotis ir kokios papildomos funkcijos? 

EGO sodo traktoriai yra dviejų tipų, vienas su surinkimo arba mulčiavimo funkcija, kurio pjovimo plotis yra 98cm. Kitas traktoriaus modelis yra su šoniniu išmetimu arba mulčiavimo funkcija, jo pjovimo plotis yra 107cm. Abu traktoriai turi keičiamą maksimalų važiavimo greitį, nustatomus peilių sūkius, bei autopiloto funkcija, kas palengvina darbą dirbant tolygiuose, didesniuose plotuose. Taip pat traktorius turi gėrimų laikiklį ir įmontuotus LED žibintus.

Karštą vasaros dieną įjunkite žibintus, gerkite šaltą gėrimą ir mėgaukitės žolės pjovimu. :) 

Šio pasiūlymo prekes rasite čia:

Traktorių su surinkimu: bit.ly/3Vlgh4g

Traktorių su šoniniu išmetimu: bit.ly/3yTavPK