Šventinis Žolinių savaitgalis!

Ypatingi pasiūlymai ŽOLINIŲ proga!

Žolinių savaitgalį - rugpjūčio  12 - 15 dienomis taikysime nuolaidas daugeliui prekių! Nepraleiskite progos ir šventinį savaitgali pasinaudokite nuolaidomis iki 15%, nemokamu pristatymu* bei lizingu be pabrangimo. O išsukę laimės ratą - gaukite papildomą krepšelio nuolaidą.

*Nemokamas pristaymas nuo 50 €.

Kaip pasinaudoti pasiūlymu?

Žolinių pasiūlymo prekės pažymėtos „Super kaina tik internetu“ logotipu. Pirkimo kaina nurodyta jau su nuolaida*, tereikia išsirinkti norimą prekę** iš prekių katalogo, įsidėti ją į krepšelį ir pereiti prie apmokėjimo.

*Nuolaida taikoma šių gamintojų prekėms: A-ZABUSAirsarAlpos AluAltradAltrexAS-SchwabeAtlas CopcoBASSOBattipavBBGBDSBeckBeissbarthBekinaBesseyBollmanngripCarambaCejnCGWColumbusConsulDeWALTDiffu-ThermDomasDoosanEdessoEDMAEFFEMMEELTENESABEuromEWOFalchFamagFeinFiacFinkbeinerFlex, Flex AccessoriesGEKAGerd EisenblatterGesipaGloriaGolzGravuremGuhringGYSHallbauerHelly Hansen workwearHerwigHiKOKIHiKOKI AccessoriesHoneywellIngersoll-RandINOQEMKarnaschKemppiKirschenKlaegerKlingsporKnipexKOHLER portableKokenKregKsToolsKukkoLeyherLena LightingLoctiteLutzLyraMakitaMakita 40V Max XGTMakita AccessoriesMartorMasterfixMasterflexMAZZOLLAMCM MadarMHG MesserschmidtMIB MesszeugeMilwaukeeMilwaukee AccessoriesMoraknivNertaNilfiskNITTO KOHKIOMIOsbornParatPCLPeddinghausPferdPICAPiusiPlumPoltava Diamond ToolsPortotecnicaPROXXONPROXXON MICROMOTRAASMRASRennsteigRM SuttnerRodcraftRohrluxRothenbergerRukoSaint-GobainScantoolSchroderSerwoSimaSpinStabilaStahlwilleStockmeierSwepacTajimaTamaTecnolux-TecnoilTEMCATheisThwaitesTisscoTricoflexTuontiVSMWeraWikusWilpuWukoZIRA.

**Nuolaida taikoma tik sandėlyje esančioms, neakcinėms prekėms.

Prekių pristatymas

Elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes galite saugiai gauti DPD kurjeriu į namus ar darbą, pasiimti Omniva paštomate ar nemokamai atsiimti artimiausioje UAB „Gitana“ parduotuvėje. Prekes pristatysime per 1-3 darbo dienas.

Sveikiname su švente!