Švarus oras su FLEX VAC 800-EC

Šiandien, kai pasaulyje plačiai paplitęs Covid-19 (koronavirusas), kaip niekada didelę reikšmę turi patalpų vėdinimas ir švaraus oro patekimas į patalpas. Ypatingai svarbu neužterštu ir grynu oru kvėpuoti medicinos bei ugdymo įstaigose, biuruose, restoranuose ir kt. Čia pasitarnaus specialiai tam sukurtas FLEX oro valymo įrenginys - VAC 800-EC. Jis ne tik užtikrins sveikesnį patalpų klimatą, bet ir sumažins virusų kiekį patalpoje iki minimumo.

Kaip žinia, bakterijos ir virusai, tokie kaip Covid-19, tarp žmonių plinta oro lašeliniu būdu. Sergančiam asmeniui kalbant, kosint ar čiaudint maži lašeliai iš nosies ar burnos pasklinda aplinkoje, nusėda ant daiktų ir paviršių, esančių aplink žmogų. Su tuo kovoja FLEX valymo įrenginyje esantis HEPA 14 filtras. Jis efektyviai išvalo patalpos orą: pašalina net iki 99,995 % virusų ir bakterijų dalelių, kurių dydis tarp 0,2 µm ir 0,3 µm, taip sumažėja rizika užsikrėsti Covid-19.

FLEX VAC 800-EC veikimas:

  1. Patalpos oras įsiurbiamas įrenginio priekyje
  2. Oras teka per 3- etapų filtrų sistemą
  3. Įvairūs aerozoliai, bakterijos, žiedadulkės ir dulkės neturi jokių šansų - filtrai juos surenka
  4. Į kambarį išleidžiamas švarus, išgrynintas oras

Pirmieji du filtrai surenka dulkes ir didesnes daleles (papildomas aktyvuotos anglies filtras filtruoja ir nemalonius kvapus). Tada HEPA 14 iš oro filtruoja smulkiausias daleles - tai užtikrina ilgą filtravimo sistemos tarnavimo laiką ir optimalų oro valymą.

Per 2 valandas su vienu oro valymo įrenginiu galima išvalyti iki 36 m2 patalpą.

FLEX oro valymo įrenginys sukurtas pastoviam darbui, todėl yra itin tylus (58 dB), gali dirbti ir naktiniu režimu.


Paskaičiuoti, kiek oro valymo įrenginių reikės Jūsų pasirinktai patalpai, padės FLEX gamintojo skaičiuoklė, kurią rasite   ČIA  .

Susijusios prekės

Kiti straipsniai