Karališki pasiūlymai!

Mindauginės baigėsi - nuolaidos ne!

Šia proga liepos 8 - 10 dienomis UAB „Gitana“ elektroninėje parduotuvėje taikomos iki 15% NUOLAIDOS* DAUGELIUI PREKIŲ! O, kad prekes galėtumėte įsigyti čia ir dabar, pasinaudokite lizingu be pabrangimo.

Kaip pasinaudoti pasiūlymu?

Karališko pasiūlymo prekės pažymėtos „Super kaina tik internetu“ logotipu. Pirkimo kaina nurodyta jau su nuolaida, tereikia išsirinkti norimą prekę** iš prekių katalogo, įsidėti ją į krepšelį ir pereiti prie apmokėjimo.

*Nuolaida taikoma šių gamintojų prekėms: A-ZABUSAirsarAlpos AluAltradAltrexAS-SchwabeAtlas CopcoBASSOBattipavBBGBDSBeckBeissbarthBekinaBesseyBollmanngripCarambaCejnCGWColumbusConsulDeWALTDiffu-ThermDomasDoosanEdessoEDMAEFFEMMEELTENESABEuromEWOFalchFamagFeinFiacFinkbeinerFlexGEKAGerd EisenblatterGesipaGloriaGolzGravuremGuhringGYSHallbauerHelly Hansen workwearHerwigHiKOKIHiKOKI AccessoriesHoneywellIngersoll-RandINOQEMKarnaschKemppiKirschenKlaegerKlingsporKnipexKOHLER portableKokenKregKsToolsKukkoLeyherLena LightingLoctiteLutzLyraMakitaMakita 40V Max XGTMakita AccessoriesMartorMasterfixMasterflexMAZZOLLAMCM MadarMHG MesserschmidtMIB MesszeugeMilwaukeeMilwaukee AccessoriesMoraknivNertaNilfiskNITTO KOHKIOMIOsbornParatPCLPeddinghausPferdPICAPiusiPlumPoltava Diamond ToolsPortotecnicaPROXXONPROXXON MICROMOTRAASMRASRennsteigRM SuttnerRodcraftRohrluxRothenbergerRukoSaint-GobainScantoolSchroderSerwoSimaSpinStabilaStahlwilleStockmeierSwepacTajimaTamaTecnolux-TecnoilTEMCATheisThwaitesTisscoTricoflexTuontiVSMWeraWikusWilpuWukoZIRA.

**Nuolaida taikoma tik sandėlyje esančioms, neakcinėms prekėms.

Prekių pristatymas

Elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes galite saugiai gauti DPD kurjeriu į namus ar darbą, pasiimti Omniva paštomate ar nemokamai atsiimti artimiausioje UAB „Gitana“ parduotuvėje. Prekes pristatysime per 1-3 darbo dienas.