Kai kas geriau nei paparčio žiedai!

Ieškokite ne tik paparčio žiedų, bet ir nuolaidų!

Nenumaldomai artėja trumpiausia vasaros naktis, Jonų ir Janinų šventė – Joninės. Anksčiau tikėta, kad jei rasa šventės rytą ypač didelė – bus gausesnis derlius.  

Šiomis dienomis, alinant karščiui ir itin sausam orui, norisi tik gaivos ir ramybės, o tai gali suteikti kokybiškos ir ypač efektyvios, kūną vėsinančios priemonės bei laisvalaikio įrenginiai. Dar neturite „Kamado“ kepsninių, akumuliatorinių ventiliatorių, kelioninių šaldytuvų, belaidės kolonėlės ar elektrinio paspirtuko? Dabar tai galite pakeisti, kadangi šias prekes vasarą – privalu turėti. 

Jūsų Joninių laukimą paversime dar ypatingesniu, kadangi nuo birželio 19 iki 25 d. taikysime nuolaidas daugeliui Karštos vasaros kategorijos prekių! O norėdami prekes įsigyti ČIA ir DABAR, galėsite pasinaudoti lizingu be pabrangimo!

Jonines sutikite kartu su „Gitanos“ siūlomomis prekėmis ir mėgaukitės vasaros teikiamais malonumais! 


Pasiruošk karštai vasarai


Kaip pasinaudoti pasiūlymu?

Akcijos pasiūlymo prekės pažymėtos Super kaina tik internetu logotipu. Pirkimo kaina nurodyta jau su nuolaida, tereikia išsirinkti norimą prekę* iš prekių katalogo, įsidėti ją į krepšelį ir pereiti prie apmokėjimo.

*Nuolaida taikoma tik šių gamintojų prekėms: ELTEN, Eurom, Helly Hansen workwear, HiKOKI, Husqvarna Accessories, Makita, Makita 40V Max XGT, Makita Accessories, Milwaukee, Milwaukee Accessories.

**Nuolaida taikoma tik sandėlyje esančioms, neakcinėms prekėms.

Prekių pristatymas

Primename, kad elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes galite gauti DPD kurjeriu į namus ar darbą, pasiimti Omniva paštomate ar nemokamai atsiimti artimiausioje UAB „Gitana“ parduotuvėje. Prekes pristatysime per 1-3 darbo dienas.

Švęskime Jonines!