Pssst ar jau girdėjai? Juodasis penktadienis jau čia!

Pasinaudok juodai gerais pasiūlymais

Juodasis penktadienis – ypatingas laikotarpis, kada prekių kainos siekia mažumas. Nepraleiskite laukiamiausių metų nuolaidų, technikos ir įvairiausių įrankių kainų pasiūlymų. Įsiminkite ir apsibrėžkite raudonai.

Lapkričio 24–27 dienomis UAB „Gitana“ elektroninėje parduotuvėje DIDŽIULĖS nuolaidos daugeliui* prekių. Nepamirškite, kad prekes galite įsigyti pasinaudoję lizingu be pabrangimo.

Kaip pasinaudoti pasiūlymu?

Juodojo penktadienio pasiūlymo prekės pažymėtos Super kaina tik internetu“ logotipu. Pirkimo kaina nurodyta jau su nuolaida, tereikia išsirinkti norimą prekę** iš prekių katalogo, įsidėti ją į krepšelį ir pereiti prie apmokėjimo.

*Nuolaida taikoma šių gamintojų prekėms: A-ZABUSAlpos AluAltradAltrexAS-SchwabeAtlas CopcoBASSOBattipavBBGBDSBeckBeissbarthBekinaBesseyBollmanngripCarambaCejnCGWColumbusConsulDeWALTDiffu-ThermDomasDoosanEdessoEDMAEFFEMMEELTENESABEuromEWOFalchFamagFeinFiacFinkbeinerFlexFlex AccessoriesGEKAGerd EisenblatterGesipaGloriaGolzGravuremGuhringGYSHallbauerHelly Hansen workwearHerwigHiKOKIHiKOKI AccessoriesHoneywellIngersoll-RandINOQEMKarnaschKemppiKirschenKlaegerKlingsporKnipexKOHLER portableKokenKregKsToolsKukkoLeyherLena LightingLoctiteLutzLyraMakitaMakita 40V Max XGTMakita AccessoriesMartorMasterfixMasterflexMAZZOLLAMCM MadarMHG MesserschmidtMIB MesszeugeMilwaukeeMilwaukee AccessoriesMoraknivNertaNilfiskNITTO KOHKIOMIOsbornParatPCLPeddinghausPferdPICAPiusiPlumPoltava Diamond ToolsPortotecnicaPROXXONPROXXON MICROMOTRAASMRASRennsteigRM SuttnerRodcraftRohrluxRothenbergerRukoSaint-GobainScantoolSchroderSerwoSimaSpinStabilaStahlwilleStockmeierSwepacTajimaTamaTecnolux-TecnoilTEMCATheisThwaitesTisscoTricoflexTuontiVSMWeraWikusWilpuWukoZIRA.

**Nuolaida taikoma tik sandėlyje esančioms, neakcinėms prekėms.

Prekių pristatymas

Elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes galite saugiai gauti DPD kurjeriu į namus ar darbą, pasiimti Omniva paštomate ar nemokamai atsiimti artimiausioje UAB „Gitana“ parduotuvėje. Prekes pristatysime per 1-3 darbo dienas.