Išskirtinis BOSCH pasiūlymas!

Išskirtinė nuolaida BOSCH kampiniam šlifuokliui ir suktuvui-gręžtuvui 

Skelbiama ypatinga akcija Bosch kampiniam šlifuokliui GWS 14-125 1400W ir suktuvui gręžtuvui GSR 18V-45 2x2,0Ah. Nuolaida įrankiams galioja iki vasario 28 d., todėl raginame suskubti ir įsigyti geidžiamiausius įrankius už dar patrauklesnę kainą! 

Kompaktiškas ir tvirtas įrankis, šlifuojantis bei pjaunantis metalą, betoną, plytas ir plyteles. Šlifuoklis puikuojasi galingu 1400 W varikliu, leidžiančiu dirbti ne tik efektyviau, bet ir našiau. Paminėtina ir tai, jog įrankis yra orientuotas į saugumą, kadangi turi KickBack Control funkciją, apsaugančią nuo nulinės įtampos. 

Lengvos konstrukcijos, tačiau didelės galios suktuvas-gręžtuvas be anglinių šepetėlių. Įrankis komfortiškas ir išsiskiria ilga veikimo trukme, o trumpa galvutė ir diržo spaustukas užtikrina patogų valdymą. Tinka visi Bosch Professional 18 V akumuliatoriai ir įkrovikliai. 



Bosch – profesionalus gamintojas, savo gaminiais ir paslaugomis siekiantis skatinti entuziazmą, gerinti gyvenimo kokybę ir tausoti gamtos išteklius. Tai įmonė, užtikrinanti ne tik aukščiausią kokybę ir patikimumą, bet ir besąlygišką saugumą.  

Visiems Bosch įrankiams yra taikoma 24 mėn. garantija. Užsiregistravus puslapyje https://www.bosch-professional.com/lt/lt/paslaugos/garantija/informacija/ per 4 savaites nuo įrankio įsigijimo, garantija pratęsiama iki 36 mėn. 

Susijusios prekės

Kiti straipsniai