Išskirtiniai savaitgalio pasiūlymai!

Nuolaidos, dovanos ir nemokamas pristatymas, kas gali būti geriau?!

Nepraleisk progos ir gegužės 13 - 15 dienomis pasinaudok savaitgalio pasiūlymais jau DABAR! Savaitgalio kategorijoje rasite Husqvarna, Helly HansenElten ir Kamado Bono išskirtinius pasiūlymus. Žemiau rasite visų pasiūlymų sąlygas.


PASIŪLYMŲ SĄLYGOS

Husqvarna tiek suaugusiems, tiek vaikams!

Šeimos dienos proga įsigijus Husqvarna sodo technikos prekių - robotus vejapjovesgrandininius pjūklusvejapjovesžoliapjoves ar gyvatvorių žirkles iš savaitgalio pasiūlymų kategorijos, gausite žaislinius įrankius DOVANŲ*!

*Dovanų kiekis ribotas!

Kaip pasinaudoti pasiūlymu?

Reikia išsirinkti norimas Husqvarna sodo technikos prekes iš savaitgalio pasiūlymų kategorijos, įsidėti jas į krepšelį ir pereiti prie apmokėjimo. Dovana automatiškai bus priskirta prie užsakymo.

HUSQVARNA - suagusiems ir vaikams


Laikas atnaujinti garderobą vasarai!

Nepraleisk progos ir UAB „Gitana“ elektroninėje parduotuvėje pasinaudok net iki 15% nuolaida Helly Hansen ir Elten vasaros aprangai.

Kaip pasinaudoti pasiūlymu?

Helly Hansen ir Elten vasaros kategorijos prekės bus pažymėtos „Super kaina tik internetu“ logotipu. Pirkimo kaina nurodyta jau su nuolaida. Tereikia išsirinkti norimą prekę iš prekių katalogo, įsidėti ją į krepšelį ir pereiti prie apmokėjimo.

Pasiruošk vasarai su Helly Hansen ir Elten


Atidaryk griliaus sezoną!

Lizingas be pabrangimo! Nemokamas pristatymas! Tad nepraleisk progos ir pasiruošk vasaros grilio sezonui su Kamado Bono kepsninėmis.

Atidaryk griliaus sezoną!


Prekių pristatymas

Elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes galite saugiai gauti DPD kurjeriu į namus ar darbą, pasiimti Omniva paštomate ar nemokamai atsiimti artimiausioje UAB „Gitana“ parduotuvėje. Prekes pristatysime per 1-3 darbo dienas.