ELTEN Anderson - batai stogdengiams

DARBO AVALYNĖ STOGININKAMS

Gera ir patikima pėdų apsauga yra itin svarbi, kada dirbate ant stogo. Todėl pristatome specialią ELTEN ANDERSON avalynę stogdengiams.

Patvarus apsauginis šios avalynės padas yra iš ELTEN „Special“ serijos, specialiai gaminamos stogdengiams. Apsaugos klasė  S3, galimi dydžiai nuo 40 iki 48. Taip pat galimos ir dvi šios avalynės versijos – užsegimas sagtimis arba užsegimas raištelių pagalba. Abi versijos yra sertifikuotos HI (šilumos izoliacija) ir HRO (karščiui atsparus padas) – tai reiškia, kad avinčiojo pėda yra apsaugota tiek nuo didelio karščio, tiek nuo kontaktinio karščio. Tai užtikrina ne tik saugų, bet ir patogų avėjimą dirbant net ir su stogų dangos deglu.

BATVIRŠIS IR PAMUŠALAS

ANDERSON modelio bato viršus ir pamušalas yra pagamintas iš karvės odos, todėl užtikrina gerą oro cirkuliaciją ir avalynės viduje. Batų raišteliai ir siūlės yra pagamintos iš karščiui, ugniai bei chemikalams atsparios Nomex® medžiagos, todėl tinka intensyviam dėvėjimui įvairiomis darbo sąlygomis.

Bato dydžio išimamas avalynės vidpadis „ESD PRO“ išsklaido elektrostatinius krūvius visame bate. Pradūrimui atsparus pado intarpas be metalo elementų – apsaugo ne tik nuo traumų, tačiau užtikrina ir pėdų komfortą, kas kiekvieną žingsnį paverčia ne tik saugesniu, bet ir patogesniu.

APSAUGINĖ PIRŠTŲ NOSELĖ

Ergonomiškos formos apsauginė pirštų noselė apsaugo kojų pirštus ir pačią pėdą nuo sužalojimų. Ji pagaminta taip, kad net klūpint neatsirastų skausmo ar spaudimo taškų. Kadangi atliekant tokio tipo darbus labiausiai paveikiama priekinė bato dalis, apsauginė noselė yra aplieta poliuretanu, kuris apsaugos avalynę ir leis jai tarnauti ilgiau.

Stogdengiams itin svarbu, kad jų darbo avalynė puikiai sukibtų su darbiniu paviršiumi, kaip tik todėl ANDERSON batų padas yra pagamintas iš dviejų sluoksnių – gumos ir poliuretano, tai  tobulas mišinys tvirtam sukibimui su paviršiumi.

<

Susijusios prekės

Kiti straipsniai